CoCo MINI DOGAĐANJA

Želja nam je na COMBIS konferenciji pokriti 360 stupnjeva i za svakog sudionika pripremiti kako inspirativan IT tako i non IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program. Svake godine ispočetka nastojimo stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije (i bolje) konferencijsko iskustvo.

VELIKA NAGRADNA IGRA COMBIS KONFERENCIJE:  CoCo Quest

Zadovoljstvo nam je najaviti veliku nagradnu igru COMBIS konferencije – CoCo Quest u kojoj vas očekuju fantastična zabava i izuzetne nagrade. Ovogodišnja konferencija prožeta je idejom gemifikacije – zabavite se, educirajte se i iskusite nešto novo!

Uz pomoć mobilne aplikacije COMBIS konferencije sakupljajte bodove tijekom sva tri konferencijska dana, kroz sudjelovanje na predavanjima, ispunjavanje anketa, posjet sponzorima na CoCo Sponsors Streetu, kroz sportske aktivnosti, zabavne sadržaje, kroz hackathon try{code}catch i ostala CoCo mini događanja te ispunjavanjem završne ankete.

Proglašenje pobjednika CoCo Questa će se održati na svečanom zatvaranju konferencije u petak 25. svibnja. Nagrade će dobiti oni sudionici koji su prikupili najviše bodova!

CoCo Sport

Za sve sudionike koji vole aktivno jutro ali i za one koji žele isprobati nešto novo, pripremili smo nekoliko sportskih disciplina za buđenje u četvrtak, 24. i petak 25.5. od 8 do 9 sati. Prijavite se na registracijskom pultu i okušajte se u trčanju, vožnji bicikla ili vožnji hoverboarda! Ture vožnje biciklom i trčanja su vođene, a počinju pred hotelom Diamant. Na povratku će vas dočekati zasluženo osvježenje. Osim toga, sudjelovanjem na CoCo Sportu imate priliku skupiti dodatne bodove u sklopu CoCo Questa. Zato se isplati rano probuditi!

CoCo Sponsors Street

Službeni program COMBIS konferencije dodatno smo obogatili zanimljivim sadržajem. Tako na CoCo Sponsors Streetu možete susreti brojne zanimljivosti koje pripremamo zajedno s našim ovogodišnjim sponzorima. Osim toga na CoCo Sponsors Streetu možete prikupljati bodove u sklopu CoCo Questa, zato posjetite naše sponzore i otkrijte što su to zanimljivo pripremili za vas.

CoCo ConnectUp party powered by HT

Pridružite nam se na odličnoj večeri i zabavi prvog dana na bazenu hotela Diamant gdje vas osim dobre glazbe očekuje Gin radionica i CoCo Cocktail 2018. Kroz fantastični svijet craft ginova koje ćete ovim povodom moći i kušati vodit će vas Dario Grabarić, whisky entuzijast i connoisseur, a možete se i sami okušati u nečem novome – pripravljanju koktela te sudjelovati u natjecanju CoCo Cocktail 2018 i tako sakupiti dodatne bodove u lovu na nagrade. Napravite svoj autorski koktel koji će ocijeniti stručni žiri te koji će se moći piti do kraja večeri. Na CoCo Cocktail 2018 možete se prijaviti na registracijskom pultu COMBIS konferencije, a sudjelovati može maksimalno 10 osoba. Zato budite brzi i ne propustite naučiti napraviti svoj koktel!

CoCo Relax

Priuštite si opuštanje u CoCo Relax zoni na CoCo Sponsors Streetu u četrvtak, 24. svibnja od 10 do 18 sati, i prepustite se potpunoj relaksaciji duha i tijela. Stručnjaci kažu kako masaža pomaže većoj učinkovitosti, a znamo to i mi, pa smo za vas pripremili kutak za odmor i opuštanje. Antistresna masaža izvodi se na posebno izrađenim stolicama za masažu, ergonomski tako dizajniranima da već sam položaj osobe dopušta opuštanje gotovo svih mišićnih skupina. Masaža na stolcu efikasan je kratkotrajni tretman u trajanju od 15 do 20 minuta, kojeg provode stručno educirane osobe, te koji se prilagođava potrebama svake osobe i po tome je poseban i individualan.

CoCo Gemalto Beer corner

Kad vam je potreban predah od brojnih ICT tema na CoCo Sponsors Streetu u četvrtak 24.5. od 17 do 18 sati pronađite pivski kutak i rashladite se uz pivo po izboru.

 

KOntakt


Za sve dodatne informacije vezane uz prijavu, smještaj i prijevoz kontaktirajte agenciju MeetMe na tel: +385 1 4550 334 ili pošaljete e-mail na adresu combiskonferencija2018@meetme.hr.
Za sva ostala pitanja vezana uz COMBIS konferenciju molimo vas da nas kontaktirate na:

ORGANIZATOR

COMBIS d.o.o.
Hektorovićeva 2
10 000 Zagreb

telefon

+385 1 3657 532