INFORMACIJE O KONFERENCIJI

 

Akreditacija sudionika

Akreditacija sudionika moguća je u srijedu, 27. rujna, od 16:00 do 20:00 sati, i u četvrtak, 28. rujna, od 09:00 do 20:00 sati na registracijskom pultu u Konvencijskom centru Šibenik. Svi prijavljeni sudionici će unaprijed e-mailom dobiti svoj QR (Quick Response) kod te će se istim moći prijaviti na registracijskom pultu COMBIS konferencije. Ponesite svoj QR kod sa sobom, bilo ispisan ili na pametnim telefonima kako biste se brže prijavili.

Prilikom prijave, uz torbu s konferencijskim materijalima, dobit ćete akreditaciju za koju vas molimo da je nosite sa sobom tijekom cijelog trajanja konferencije. Napominjemo kako u akreditacijskim knjižicama možete pronaći sve potrebne informacije o cjelokupnom programu konferencije.

 

Dobrodošli na COMBIS konferenciju

Osvježenje i dobrodošlicu na COMBIS konferenciju potražite u srijedu na CoCo Sponsors Streetu od 16 sati, nakon čega će uslijediti CoCo Get Together powered by Cisco u 16:30 sati. Službeno otvaranje konferencije održat će se u četvrtak u 10:30 sati u kongresnoj dvorani Šibenik 1.

 

Predavanja

Otvaranje konferencije, plenarna predavanja te zatvaranje će se održati u dvorani Šibenik 1. Sva predavanja će se održavati paralelno u tri dvorane Konvencijskog Centra Šibenik: Šibenik 7, Šibenik 8 i Šibenik 9.

 

Plenarna predavanja

Plenarno predavanje prvog dana konferencije održat će doc.dr.sc. Robert Kopal. Na plenarnom predavanju powered by Cisco: Big Data&Social Analytics upoznajte se s analizom socijalnih mreža kroz iskustva primjene u telekom industriji, bankarstvu, prevenciji i suzbijanju korporativnih prijevara, upravljanju ljudskim potencijalima i nacionalnoj sigurnosti te sa socijalnom fizikom i mnogim mogućnostima koje nudi.

Doc.dr.sc. Robert Kopal je znanstveni suradnik i profesor visoke škole u trajnom zvanju. Državni je tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova, a tijekom karijere obnašao je funkcije posebnog savjetnika predsjednika Vlade za nacionalnu sigurnost, prodekana za istraživanje i razvoj na Visokom učilištu Algebra te voditelja diplomskog studija Digitalni marketing i Podatkovni smjer. Kao predavač i gost predavač sudjelovao je na više visokih učilišta u Hrvatskoj i inozemstvu; certificirani je trener analitičkog softvera.

Objavio je deset knjiga u zemlji i inozemstvu te pedesetak stručnih i znanstvenih radova. Izlagao je na mnogim domaćim i međunarodnim konferencijama te sudjelovao i vodio više nacionalnih i međunarodnih analitičkih projekata. Bio je član nacionalnog tima Hrvatske – Europski Big Data Hackathon 2017. koji je osvojio prvo mjesto. Njegova najnovija autorska knjiga ‘Analiza (socijalnih) mreža: praktična primjena’ objavljena je u travnju 2016. godine.

Inovativno promišljanje, otvorenog uma i iz sasvim novog kuta, popularno nazvano ‘out of the box’ razmišljanje nije nimalo jednostavno, kao niti prvi koraci u tom smjeru. Saznajte na koje sve načine disruptivne tehnologije kreiraju potrebu za promjenom ustaljenog načina razmišljanja, ali i što je sve potrebno kako bismo se uspješno prilagodili ubrzanom razvoju tehnologije. Jonas Kjellberg sudionicima će otkriti svoja iskustva uz praktične savjete u pogledu drugačijeg (ali potrebnog) razmišljanja. Saznajte na što trebate obratiti pozornost i što trebate primijeniti kako biste uistinu postali otvoreni za nove ideje i inovacije!

Jonas Kjellberg, jedan je od kreatora Skypea i predavač na Sveučilištu Stanford i School of Economics u Stockholmu u područjima poduzetništva i kreiranja pobjedničke kulture u prodaji. Završio je MBA na sveučilištu Uppsala, a ima i inženjersku diplomu s Royal Institute of Technology iz Stockholma.

Specijalizirao se u području unapređenja razumijevanja kako proizvod, prodaja i profitabilnost moraju biti u interakciji pri kreiranju uspješnog poslovanja. Podržava menadžerske timove u razvoju cjelokupne prodajne strategije i pobjedničke prodajne kulture. Fokusiran je na zadovoljstvo korisnika i na odgovore na pitanja kako osigurati inovativnost ili kako prodaju ugraditi u proizvod na način da korisnici, širenjem vlastitih priča o zadovoljstvu, postanu dio prodajne snage. Jedan je od autora knjige ‘Gear up’, koja je napisana u suradnji s profesorima s Harvarda i Stanforda.

 

CoCo mini događanja

Ovogodišnji program COMBIS konferencije dodatno smo obogatili zanimljivim sadržajem. Tako na CoCo Sponsors Streetu možete susreti brojne zanimljivosti koje pripremamo zajedno s našim ovogodišnjim sponzorima.

S CoCo Get Together powered by Cisco ulazimo u 11. izdanje COMBIS konferencije u ležernijem stilu, uz malo humora. Naša je krovna tema CHALLENGE THE FUTURE, stoga ćemo za početak prikazati kako može izgledati budućnost, ali na jedan drugačiji način.

Na CoCo Dating powered by Cisco imat ćete priliku iskusiti novu razinu poslovnog networkinga. Odlična prilika za kratko upoznavanje s ostalim sudionicima konferencije, brzi sastanak ili početak jedne divne poslovne suradnje.

Prvi dan pripremili smo vam i odličnu zabavu uz kuhanje i degustaciju craft piva – CoCo BeerUp. U središtu događanja je Milan Peh, prvi pivski sommelier u Hrvatskoj.

Drugi dan 11. COMBIS konferencije rezerviran je za svečano otvaranje te mnogobrojna predavanja i studije slučaja.

CoCo ValueAdd inovativni je koncept ‘Četiri sobe promjene’, a prema rasporedu održat će se u petak. Kako razumjeti faze i stanja kroz koja prolazimo u promjeni, a posebno unutar poslovnih situacija, educira nas Rajka Marković, autorizirana korisnica teorije i alata Četiri sobe promjene.

CoCo Vision – prije službenog zatvaranja COMBIS konferencije budite s nama na kratkim inspirativnim prezentacijama iz COMBISa i saznajte kako naši top stručnjaci vide budućnost tehnologije.

Pripremamo i pregršt dodatnog sadržaja koji smo nazvali CoCo PowerUp, a čine ga CoCo Quiz na temu piva te CoCo Cartoon na kojem kreiramo digitalne karikature koje ćete moći dijeliti putem društvenih mreža.

 

Party and dinner powered by HT i CoCo BeerUp

CoCo BeerUp

Pridružite nam se na odličnoj večeri i zabavi prvog dana. Za ljubitelje piva dovodimo Milana Peha, prvog pivskog sommeliera u Hrvatskoj koji će vas naučiti kako se kuha pivo. Uz novostečena znanja o craft pivu, zabavit ćemo se i kroz kratak CoCo Quiz. Jedino što može slijediti je, a što drugo nego – degustacija.

Party powered by HT: Vindon Havin

Ove godine za dobru zabavu i opuštanje zadužen je zagrebački bend Vindon Havin. Riječ je trenutno o jednoj od najvećih klupskih atrakcija u Hrvatskoj jer njihov prepoznatljiv, prodoran zvuk s primjesama funka osvaja na prvo slušanje.

Jedno od glavnih imena grupe je pjevačica Petra Oreč. Petru je krajem 2012. otkrio Dražen Scholz, dugogodišnji bubnjar zagrebačke grupe Parni valjak. Zajedničku suradnju je obilježila pjesma ‘Mr. Wrong’, u vlastitoj produkciji za koju je snimljen video spot.

Nakon izbacivanja prvog singla, Petra i Dražen okupljaju bend te osvajaju prvo zagrebačku, potom i širu publiku, a 2015. godine kreću u suradnju sa Soundset Plavim, gdje je Vindon Havin imao ulogu benda koji je bio zaštitno lice radija.

Vindon Havin je impresivan i u live izvedbama, ne samo svojih nego i cover pjesama što dokazuje album ‘Mjesec od papira’ nazvan po istoimenom singlu iz 2016.

Ispunite upitnike COMBIS konferencije i osvojite vrijedne nagrade!

Putem QR koda svaki vaš posjet predavanju bit će zabilježen te ćete tijekom svakog posjećenog predavanja primiti e-mail s kratkim upitnikom kojim ćete moći ocijeniti predavanje. Upitnicima ćete moći pristupiti i putem mobilne aplikacije. Izdvojite minutu vremena, odgovorite na upitnik nakon svakog predavanja i sudjelujte u nagradnoj igri! Sa svakim ispunjenim upitnikom povećavate svoju šansu u osvajanju nagrada!

 

Nagradna igra

Zadovoljstvo nam je najaviti nagradnu igru COMBIS konferencije gdje vas očekuju izuzetne nagrade. Izvlačenje dobitnika nagrada će se održati na svečanom zatvaranju konferencije. Ako dobitnik nagrade nije u dvorani, izvlačenje će se ponoviti.

U konkurenciju za osvajanje nagrada ulaze svi sudionici koji popune upitnike COMBIS konferencije. Svakim odgovorenim upitnikom rastu šanse za osvajanjem vrijednih nagrada!

Zato sudjelujte u nagradnom izvlačenju koje će se održati u petak29. rujna na zatvaranju konferencije!

Ovogodišnje nagrade su:

Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Yoga Tab 3 PRO ima ugrađen projektor kojim može projektirati video do 70″ na bilo kojoj zidnoj površini, a baterija radi i do 18 sati na jednom punjenju. Yoga Tab 3 Pro 10 QHD rezolucija daje zaslon koji je vidljiv iz svakog kuta i pod bilo kojim svijetlom. Ovaj tablet možete koristiti na četiri načina: držeći ga, nagnuti ga, staviti na postolje ili objesiti na zid.

 

 

Lenovo Yoga Book

Ovaj hibridni prijenosnik je spoj ljepote i funkcionalnosti. Prednost ovog uređaja jest što se može koristiti na više načina uz dodatke koji dolaze uz njega. On je vrlo tanak, samo 9,6 milimetara te izuzetno lagan, samo 690 grama, a baterija će izdržati i do 12 sati. Uz Lenovo Yoga Book dobit ćete i digitalnu olovku, Real Pen koja prepoznaje 2.048 različitih pritisaka na površinu.

 

Lenovo IdeaPad Legion Y520

Gaming prijenosnik kojeg ćete obožavati. Iako spada u kategoriju gaming laptopa s lakoćom će otvarati i sasvim obične programe kao i zahtjevnije grafičke programe. Njegov najnoviji hardver je njegova moć, a za grafiku je odgovorna GTX 1050 Ti kartica sa 4 GB memorije. Ako ste pravi gamer, ovo je laptop za vas!

 

 

Lexmark CS317dn

Lexmark CS317dn laserski je pisač u boji koji pruža pouzdanost, sigurnost te opciju bežičnog i mobilnog ispisa, kao i dupleksiranje, umrežavanje i brzinu ispisa do 23 stranica u minuti. Lexmarkova zamjena imenovane boje i PANTONE® kalibracija pojednostavnjuju precizno definiranje boja.

 

Anketa COMBIS konferencije

Uz pojedinačne upitnike o zadovoljstvu predavanjima i predavačima, a prije samog zatvaranja COMBIS konferencije u vašim e-mail sandučićima naći će se i kratak upitnik o cjelokupnom zadovoljstvu ovogodišnjom COMBIS konferencijom, sa sadržajnog i organizacijskog aspekta te vas ljubazno molimo da izdvojite nekoliko trenutaka kako biste isti popunili te nam pomogli u organizaciji još bolje COMBIS konferencije dogodine.

 

Press Room

Svim akreditiranim novinarima su osigurani prostor, oprema i materijali neophodni za praćenje COMBIS konferencije.
Press room se nalazi u Konvencijskom centru Šibenik u dvorani Šibenik 2 (lijevo od dvorane Šibenik 1).
Radno vrijeme Press Rooma je od 09:00 do 19:00 sati.

Press kontakt

Tel. + 385 1 3652 658
Fax. + 385 1 3651 251
e-mail: PR@combis.hr

 

NAPOMENA

COMBIS konferenciju snimat će službeni fotografi i snimatelji te novinari koji će prisustvovati na konferenciji. Sudjelovanjem na COMBIS konferenciji suglasni ste da Vas se smije fotografirati i snimati, kao i da se sav materijal smije koristiti u svrhe promocije COMBIS konferencije.

 

KOntakt


Za sve dodatne informacije vezane uz prijavu, smještaj i prijevoz kontaktirajte agenciju MeetMe na tel: +385 1 4550 334 ili pošaljete e-mail na adresu combiskonferencija2017@meetme.hr.
Za sva ostala pitanja vezana uz COMBIS konferenciju molimo vas da nas kontaktirate na:

ADRESA

COMBIS d.o.o.
Hektorovićeva 2
10 000 Zagreb

telefon

+385 1 3657 532