INFORMACIJE O SMJEŠTAJU

 

Smještaj

Smješteni u srcu Solaris Beach Resorta, ove hotele krasi moderan dizajn s autentičnom dalmatinskom i morskom tematikom.

Hotel Ivan pruža vrhunski smještaj s četiri zvjezdice. Ovaj hotel, uređen u mediteranskom stilu, nudi mnogo sadržaja: wellness & spa centar, vanjski bazen, wine bar i mnoge druge.

Korištenje smještaja predviđeno je za srijedu, 27. rujna, od 15:00 sati. Svoju prtljagu do prijema u sobe možete odložiti u sobi za prtljagu koja se nalazi lijevo od recepcije. Više o hotelu Ivan.

 

Hotel Jure potpuno je renoviran hotel koji pruža moderan dizajn te opuštajuću morsku atmosferu. Uživajte u The Jure Spa, vanjskom bazenu, relax zoni hotela ili na Bijeloj plaži – jednoj od najljepših plaža u Hrvatskoj.

Korištenje smještaja predviđeno je za srijedu, 27. rujna, od 15:00 sati. Svoju prtljagu do prijema u sobe možete odložiti u sobi za prtljagu koja se nalazi desno od ulaza u hotel Jure. Više o hotelu Jure.

 

Nove obiteljske sobe hotela Andrija potpuno su preuređene prema suvremenim standardima. Lijep i ugodno dizajniran interijer uređen je tako da odgovori na sve zahtjeve modernih gostiju. Maštoviti detalji o kojima se vodilo računa prilikom uređenja oduševljavat će vas na svakom koraku.Korištenje smještaja predviđeno je za srijedu, 27. rujna, od 15:00 sati. Svoju prtljagu do prijema u sobe možete odložiti u sobi za prtljagu u hotelu Andrija. Više o hotelu Andrija.

 

Na samoj obali mora, u jugozapadnom dijelu Solaris Beach Resorta, nanizane su luksuzne Dalmatian Stars Homes. Smještene su prvi red do mora i tek nekoliko koraka od brojnih sadržaja Resorta. Provedite idealan boravak u intimi apartmana, a dan započnite na terasi s nezaboravnim pogledom na more i prekrasne otoke šibenskog arhipelaga.

Dalmatian stars Homes (50 m2) sastoje se od dvije spavaće sobe i zajedničkog prostora dnevnog boravka i kuhinje, tuš + WC, grijanja/hlađenja, SAT TV-a, terase s pogledom na šibenske otoke. Korištenje smještaja predviđeno je za srijedu, 27. rujna, od 15:00 sati. Svoju prtljagu do prijema u sobe možete odložiti u sobi za prtljagu u hotelu Niko. Više o Dalmatian Stars Homes.

 

Cijene smještaja

HOTEL ANDRIJA 4*

  •  Jednokrevetna soba – noćenje s doručkom – 515,81 HRK + PDV (13%) + boravišna pristojba 7,00 HRK, sveukupno 589,86 HRK
  •  Dvokrevetna soba – noćenje s doručkom – 394,65 HRK + PDV (13%) + boravišna pristojba 7,00 HRK, sveukupno 452,95 HRK

 

 DALMATIAN STAR HOMES za dvije osobe:

  • Dvokrevetna soba– noćenje s doručkom – 507,00 HRK + PDV (13%) + boravišna pristojba 7,00 HRK, sveukupno 579,91 HRK po osobi, sveukupno za dvije osobe 1.159,82 HRK


DALMATIAN STAR HOMES za četiri osobe:

  • Dvije dvokrevetne sobe– noćenje s doručkom – 507,00 HRK + PDV (13%) + boravišna pristojba 7,00 HRK, sveukupno 579,91 HRK po osobi, sveukupno za četiri osobe 2.319,64 HRK

 

Cijene su izražene po osobi i odnose se na uslugu jednog noćenja s doručkom. Plaćanje smještaja je isključivo prije dolaska u hotel, preko agencije MeetMe.

Za sudionike COMBIS konferencije osigurali smo konferencijske cijene smještaja za dodatna noćenja, tri dana prije i poslije konferencije.

Sva dodatna noćenja su na upit. Ljubazno molimo da kontaktirate MeetMe agenciju na combiskonferencija2017@meetme.hr. MeetMe agencija će učiniti sve kako bi se zadovoljili svi vaši zahtjevi.

Check in: 27.09.2017. od 15:00 sati.
Check out: 29.09.2017. do 11:00 sati.

U slučaju kasnije odjave iz hotela zaračunava se dnevna naknada korištenja sobe.

 

Wellness ponuda

Wellness & Spa centri hotela Ivan i hotela Jure nude mnogo opcija za opuštanje i uživanje. Imate na raspolaganju spa tretmane, tretmane ljepote, razne masaže i saune. Svim gostima COMBIS konferencije osiguran je popust od 10% na sve wellness tretmane.

 

 

 

Hrana i piće

Doručak će za sve sudionike konferencije biti poslužen u hotelu u kojem su smješteni, a ručak i večera prema programu konferencije. Između predavanja, sudionicima će ispred dvorana biti posluženi kava, čaj, osvježavajuća pića i grickalice.

Parkirno mjesto

Troškove parkinga za sve posjetitelje COMBIS konferencije tijekom cijelog boravka pokriva COMBIS.

Pristup Internetu

Pristup Internetu je omogućen na čitavom prostoru kompleksa hotela. U hotelskim sobama, restoranima, dvoranama i predvorju hotela osiguran je gratis bežični pristup Internetu.

Odjava iz hotela

Odjava smještaja iz hotela predviđena je do 11:00 sati.

Nakon toga se zaračunava dnevna naknada korištenja sobe.

 

 

Kako do COMBIS konferencije?

COMBIS konferencija će se održati u najnovijem Konvencijskom centru Šibenik u Solaris Beach Resortu, prvom i najvećem konvencijskom centru u Hrvatskoj, koji raspolaže s ukupno 11 dvorana i 4000 m2 kongresnog prostora.

Smještaj za sve sudionike organiziran je u hotelima Ivan i Jure u Solaris Beach Resortu.

 

Načini kako možete doći na konferenciju su sljedeći:

Organiziranim prijevozom

COMBIS je organizirao prijevoz iz Zagreba. Polazak autobusa je 27.09.2017. u 12:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb s perona broj 502.* Povratak autobusa je 29.09.2017. u 15:00 sati ispred hotela Ivan, Šibenik.*

*Postoji mogućnost promjene datuma i vremena polaska autobusa

Automobilom:

Dolazak na destinaciju iznimno je jednostavan.

Iz smjera Zagreba

Dolazite li u Šibenik iz smjera Zagreba, najbolje je voziti se autocestom A1 te sići s autoceste na izlazu broj 22 za Šibenik. Ukoliko ne želite ići autocestom, možete do Šibenika doći državnom cestom D1.

Kada stignete do ulaza u Šibenik vozite prema centru Šibenika, odnosno državnom cestom D8. Pratite znakove za Solaris Beach Resort te skrenite s ceste D8 desno. Nakon otprilike 2 km doći ćete do Solaris Beach Resorta.

Putovanje autocestom iz Zagreba trebalo bi trajati otprilike 3 sata, a ukoliko idete državnom cestom, vaše putovanje trajat će otprilike sat vremena dulje.

Iz smjera Splita

Najlakši put do Šibenika iz smjera Splita je autocestom A1 (prema Zagrebu). S autoceste je potrebno sići na izlazu broj 22 za Šibenik. Kada stignete do ulaza u Šibenik vozite prema centru Šibenika, odnosno državnom cestom D8. Pratite znakove za Solaris Beach Resort te skrenite s ceste D8 desno. Nakon otprilike 2 km doći ćete do Solaris Beach Resorta.

Također, iz Splita do Šibenika možete doći i državnom cestom D8 (prema Zagrebu). Pratite znakove za Solaris Beach Resort te skrenite lijevo prema Solarisu. Nakon otprilike 1,5 km doći ćete do Solaris Beach Resorta.

Putovanje autocestom iz Splita trebalo bi trajati otprilike 40 minuta, dok će putovanje državnom cestom D8 trajati otprilike sat vremena.

Zrakoplovom:

Najbliže zračne luke su one u Splitu (54 km) i Zadru (67 km). Više informacija o rasporedu letova možete pronaći na stranicama Zračne luke Split i Zračne luke Zadar.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Šibenik

Među hrvatskim gradovima Šibenik se ističe jedinstvenim položajem na središnjem dijelu hrvatskog Jadrana, u slikovitu i prostranu zaljevu na potopljenom ušću Krke, najljepše kraške rijeke koja je velikim dijelom Nacionalni park.

Prekrasni grad jedinstvenog urbanog izričaja, skriva i najznačajniji šibenski spomenik poznat u europskom graditeljstvu i uvršten u svjetsku baštinu UNESCO-a, Šibensku katedralu sv. Jakova iz 15. i 16. stoljeća. Povijest grada čine i četiri tvrđave: tvrđava sv. Mihovila, tvrđava sv. Nikole, tvrđava sv. Ivana i tvrđava Šubićevac. U pogledu na grad možete uživati i na šetnici kanala sv. Ante.

Šibenik je grad s 24 crkve, 6 samostana, 4 tvrđave, atraktivna „Četiri bunara“ nedaleko od Katedrale, 2851 kamene gradske stepenice, najvećim brojem baroknih orgulja te Srednjovjekovnim samostanskim vrtom sv. Lovre – jedinim takve vrste u Hrvatskoj.

Prekrasni šibenski arhipelag čini oko 300 otoka, a svega 6 otoka je naseljeno. Najpoznatiji među njima svakako su Zlarin – otok crvenih koralja, Krapanj – otok spužvara i Prvić, otok na kojem su oduvijek boravili šibenski plemići.

S druge strane, na kopnu, u blizini Šibenika nalaze se prekrasni gradovi poput Trogira, Splita, Zadra, Skradina i Primoštena.

Saznajte više o Šibeniku!

KOntakt


Za sve dodatne informacije vezane uz prijavu, smještaj i prijevoz kontaktirajte agenciju MeetMe na tel: +385 1 4550 334 ili pošaljete e-mail na adresu combiskonferencija2017@meetme.hr.
Za sva ostala pitanja vezana uz COMBIS konferenciju molimo vas da nas kontaktirate na:

ADRESA

COMBIS d.o.o.
Hektorovićeva 2
10 000 Zagreb

telefon

+385 1 3657 532