CoCo MINI DOGAĐANJA

Želja nam je na COMBIS konferenciji pokriti 360 stupnjeva i za svakog sudionika pripremiti kako inspirativan IT tako i non IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program. Svake godine ispočetka nastojimo stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije (i bolje) konferencijsko iskustvo.

VELIKA NAGRADNA IGRA COMBIS KONFERENCIJE:  CoCo Quest

Zadovoljstvo nam je najaviti veliku nagradnu igru COMBIS konferencije – CoCo Quest u kojoj vas očekuju fantastična zabava i izuzetne nagrade. Ovogodišnja konferencija prožeta je idejom gemifikacije – zabavite se, educirajte se i iskusite nešto novo!

Uz pomoć mobilne aplikacije COMBIS konferencije sakupljajte bodove tijekom sva tri konferencijska dana, kroz sudjelovanje na predavanjima, ispunjavanje anketa, posjet sponzorima na CoCo Sponsors Streetu, kroz sportske aktivnosti, zabavne sadržaje, kroz hackathon try{code}catch i ostala CoCo mini događanja te ispunjavanjem završne ankete.

Proglašenje pobjednika CoCo Questa će se održati na svečanom zatvaranju konferencije u petak 25. svibnja. Nagrade će dobiti oni sudionici koji su prikupili najviše bodova!

CoCo Get Together

Ne propustite program službenog otvaranja 12. izdanja COMBIS konferencije u srijedu, 23. svibnja od 15 sati i doznajte što smo vam zanimljivoga pripremili kao uvod u COMBIS konferenciju te što vas čeka u ova tri konferencijska dana.

CoCo Dating

Pripremite vizitke i priključite se ležernom networkingu! Odlična je to prilika za kratko upoznavanje s ostalim sudionicima konferencije, brzi sastanak ili početak jedne divne poslovne suradnje. Osigurali smo i prigodno osvježenje uz male zalogaje i piće. Zato nam se pridružite u srijedu, 23. svibnja od 17 do 18 sati!

CoCo Sponsors Street

Službeni program COMBIS konferencije dodatno smo obogatili zanimljivim sadržajem. Tako na CoCo Sponsors Streetu možete susreti brojne zanimljivosti koje pripremamo zajedno s našim ovogodišnjim sponzorima. Osim toga na CoCo Sponsors Streetu možete prikupljati bodove u sklopu CoCo Questa, zato posjetite naše sponzore i otkrijte što su to zanimljivo pripremili za vas.

CoCo ConnectUp party powered by HT

Pridružite nam se na odličnoj večeri i zabavi prvog dana na bazenu hotela Diamant gdje vas osim dobre glazbe očekuje Gin radionica i CoCo Cocktail 2018. Kroz fantastični svijet craft ginova koje ćete ovim povodom moći i kušati vodit će vas Dario Grabarić, whisky entuzijast i connoisseur, a možete se i sami okušati u nečem novome – pripravljanju koktela te sudjelovati u natjecanju CoCo Cocktail 2018 i tako sakupiti dodatne bodove u lovu na nagrade. Napravite svoj autorski koktel koji će ocijeniti stručni žiri te koji će se moći piti do kraja večeri. Na CoCo Cocktail 2018 možete se prijaviti na registracijskom pultu COMBIS konferencije, a sudjelovati može maksimalno 10 osoba. Zato budite brzi i ne propustite naučiti napraviti svoj koktel!

CoCo Sport

Za sve sudionike koji vole aktivno jutro ali i za one koji žele isprobati nešto novo, pripremili smo nekoliko sportskih disciplina za buđenje u četvrtak, 24. i petak 25.5. od 8 do 9 sati. Prijavite se na registracijskom pultu i okušajte se u trčanju, vožnji bicikla ili vožnji hoverboarda! Ture vožnje biciklom i trčanja su vođene, a počinju pred hotelom Diamant. Na povratku će vas dočekati zasluženo osvježenje. Osim toga, sudjelovanjem na CoCo Sportu imate priliku skupiti dodatne bodove u sklopu CoCo Questa. Zato se isplati rano probuditi!

CoCo Relax zona

Priuštite si opuštanje u CoCo Relax zoni na CoCo Sponsors Streetu u četrvtak, 24. svibnja od 09:30 do 17:30 sati, i prepustite se potpunoj relaksaciji duha i tijela. Stručnjaci kažu kako masaža pomaže većoj učinkovitosti, a znamo to i mi, pa smo za vas pripremili kutak za odmor i opuštanje. Antistresna masaža izvodi se na posebno izrađenim stolicama za masažu, ergonomski tako dizajniranima da već sam položaj osobe dopušta opuštanje gotovo svih mišićnih skupina. Masaža na stolcu efikasan je kratkotrajni tretman u trajanju od 15 do 20 minuta, kojeg provode stručno educirane osobe, te koji se prilagođava potrebama svake osobe i po tome je poseban i individualan.

CoCo Chill Zone powered by excursor

CoCo Chill Zone idealno je mjesto za opuštanje od brojnih predavanja uz proljetno sunce ili za razgovor s kolegama. Kako bi vaše slobodno vrijeme proveli na najudobniji način osigurali smo ležaljke i ugodnu atmosferu na zelenoj površini pored dvorane Diamant 1.

CoCo Demo Zone

Kako bi doživjeli tehnologiju budućnosti iz prve ruke, potražite CoCo Demo Zone! Upoznajte tako samoposlužnu mijenjačnicu ComExchange ili zavirite što se nalazi u ComCast modularnom  rješenju za opremanje konferencijskih prostora i soba za sastanke, u četvrtak, 24. svibnja.

CoCo Ice Cream Corner

Osvježite se sladoledom i uživajte u brojnim okusima u sklopu CoCo Chill zone powered by excursor u četvrtak 24.5. od 13:30 do 14:30 sati.

CoCo Value Add workshop: Out of the box thinking

CoCo Game je strateška igra koja od igrača zahtijeva koncentraciju, timski rad, strateško razmišljanje i razmišljanje izvan uobičajenih okvira. Igrači su podijeljeni u dvije do tri grupe, a svaku grupu čini osam do deset članova. Prije početka same igre, igračima je na raspolaganju vrijeme za samostalno čitanje pravila i pripremu strategije. Nakon isteka vremena predviđenog za čitanje, tim raspravlja o strategiji i pokušava pronaći najbolji način za uspješan završetak igre. Svakom timu su na raspolaganju resursi u obliku ograničenog vremena i financijskih sredstava. Raspolaganje sredstvima je ključno za uspješan završetak zadataka koji se nalaze pred timom. Bitno je napomenuti da je kod svake akcije potreban konsenzus svih igrača u timu, dakle svi se igrači moraju složiti s korakom koji će kao tim napraviti. Nakon vremena predviđenog za igru, facilitatori će na primjeru svih timova i istaknutih igrača analizirati način igranja s osvrtom na razmišljanje izvan okvira. Koristeći dostupne alate povezat će teoriju razmišljanja izvan okvira i korake poduzete u CoCo Game.

Broj sudionika na radionici je ograničen, a prijaviti se možete na registracijskom pultu COMBIS konferencije!

CoCo Beer corner powered by Gemalto

Kad vam je potreban predah od brojnih ICT tema na CoCo Sponsors Streetu u četvrtak 24.5. od 17:30 do 18:30 sati pronađite pivski kutak i rashladite se uz pivo po izboru.

CoCo Refresh and Protect Zone powered by Palo Alto Networks

Trebate li se razbuditi uz jutarnju kavu ili osvježiti sokovima od sinoćnjeg partyja tada je ova zona pravo mjesto za vas. Tko želi znati više – moći će saznati i o naprednim rješenjima za zaštitu organizacije, a svi će zaštititi svoje tijelo dozom vitamina. Posjetite CoCo Refresh u biblioteci pored lobby bara u petak, 25.05. od 9 do 10 sati!

CoCo Networking powered by Cisco

Pridružite nam se na večeri i partyju u četvrtak 24. svibnja od 20:30 sati u dvorani Diamant 1 gdje vas nakon odlične večere za dobru zabavu očekuje bend Živa legenda!  Živa legenda je legendarna zagrebačka klupska atrakcija, a neki kažu i najbolji hrvatski ‘cover band’. Sastavljena od odličnih glazbenika, izvrsnom svirkom i repertoarom najbolje domaće i strane glazbe dugi niz godina zabavlja široku publiku, a pobrinut će se i za najbolju zabavu COMBIS konferencije!

Sustav bodovanja

SRIJEDA CoCo Quest događanja Bodovi
15:00 – 15:30 CoCo Get Together/Otvaranje konferencije 12
15:30 – 16:30 Key note speaker powered by HT
16:30 – 17:00 Prva NB-IoT mreža u Hrvatskoj: game changer za Internet stvari
17:10 – 17:30 Otvaranje hackathona Try{code}catch 3
17:30 – … Sudjelovanje na hackathonu Try{code}catch 50
20:00 – 00:00 CoCo ConnectUp/Party powered by HT 1
20:00 CoCo Cocktail 1
ČETVRTAK CoCo Quest događanja Bodovi
08:00 – 09:00 CoCo Sport 1
09:30 – 17:05 Predavanja prema programu 3
09:30 – 17:30 CoCo Relax 1
10:05 – 10:35 CoCo Demo Zone: ComCast 3
12:15 – 12:45 CoCo Demo Zone: ComExchange 3
15:30 – 16:00 CoCo Demo Zone: ComCast 3
16:00 – 17:05 CoCo Value Add 9
16:00 – 16:30 CoCo Demo Zone: ComExchange 3
16:30 – 17:30 Hackathon prezentacije 6
20:30 – 01:00 CoCo Networking /Party powered by Cisco 1
PETAK CoCo Quest događanja Bodovi
08:00 – 09:00 CoCo Sport 1
10:00 – 11:00 Key note speaker powered by Cisco 6
OSTALO CoCo Quest događanja Bodovi
Ispunjavanje ankete za pojedina predavanja 3
Ispunjavanje opće (završne) ankete 5
Posjet pojedinom sponzorskom štandu 2

KOntakt


Za sve dodatne informacije vezane uz prijavu, smještaj i prijevoz kontaktirajte agenciju MeetMe na tel: +385 1 4550 334 ili pošaljete e-mail na adresu combiskonferencija2018@meetme.hr.
Za sva ostala pitanja vezana uz COMBIS konferenciju molimo vas da nas kontaktirate na:

ORGANIZATOR

COMBIS d.o.o.
Hektorovićeva 2
10 000 Zagreb

telefon

+385 1 3657 532