13. COMBIS konferencija

VODICE, 30.-31. SVIBNJA 2019.
going beyond ideas

O KONFERENCIJI


Budite s nama na trinaestom, najsretnijem izdanju COMBIS konferencije!


Pridružite nam se na jednom od najvećih regionalnih okupljanja ICT zajednice, koje će se održati 30. i 31. svibnja 2019. u kompleksu Olympia u Vodicama. Krovna tema je Going Beyond Ideas kojom naglašavamo cilj ovogodišnjeg druženja, a to je realizacija inovativnih ideja. Kompanije i/ili timovi se uzdižu ili padaju ovisno o sposobnosti provođenja pobjedničkih koncepata i strategija, a inovacije i agilnost su ključne riječi tog procesa. Iz tog razloga, prednost na tržištu imaju oni koji na vrijeme primijete promjene u svom poslovnom okruženju te brzo i pametno reagiraju.


COMBIS konferencija pravo je mjesto na kojem možete saznati kako inovirati i osnažiti poslovanje u hiper-povezanom svijetu koji se brzo mijenja. Kroz naše dvodnevno druženje otkrijte kako premostiti jaz između ideje i realizacije te uz pravi tim, odlučnost i vrhunsku tehnologiju - kreirati nove poslovne uspone.


Poslušajte vrhunske ICT studije slučaja i sudjelujte na dodatnim mini konferencijskim događanjima za zdravlje, relaksaciju i zabavu. Pripremamo kako inspirativan IT tako i non IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program, u želji da stvorimo idealnu atmosferu i ponešto drugačiji (još bolji) doživljaj IT-a.


Vidimo se na sretnom #13. izdanju COMBIS konferencije!

2 dana

Format koji pruža mnoštvo događaja za cjelovito konferencijsko iskustvo!

500+

Prošle godine broj posjetitelja rastao je više od 10 posto. Budite dio konferencije koja nezaustavljivo raste!

50+

Više od 50 ICT stručnjaka govori o najnovijim tehnološkim trendovima!

korisne informacije


INFORMACIJE O KONFERENCIJI

Saznajte sve o:
Akreditaciji sudionika
Dobrodošlici
Predavanjima
Više
INFORMACIJE O SMJEŠTAJU

Saznajte sve o:
Smještaju i cijenama smještaja
Konzumaciji hrane i pića
Destinaciji COMBIS konferencije
Više
KAKO DO COMBIS KONFERENCIJE

Saznajte sve o:
Načinima kako stići do konferencije
Vodicama
Više

PROGRAM


30.5.2019.
09:00 - 20:00
Registracija sudionika
Venue: Predvorje hotela Olympia

11:30 - 12:00
Welcome coffee break
Venue: Predvorje Kongresne dvorane hotela Olympia

12:00 - 12:45
Otvaranje konferencije
Venue: Kongresna dvorana hotela Olympia

12:45 - 14:30
Ručak
Venue: Bazen hotela Olympia

14:30 - 15:00
KAKO IT TRENDOVE OKRENUTI U SVOJU KORIST
Barbara Barić, Tatjana Peček, Berislav Lastrić, Davor Marijanović i Vandolin Palokaj, COMBIS
Venue: Dvorana Delta

Tijekom kratkog panela COMBISov tim poslovnih kozultanata dat će pregled trendova kroz koje trenutno prolaze kompanije u Hrvatskoj. Konkretno, bit će govora o optimizaciji procesa i tehnologijama koje u tome mogu pomoći, zatim o nikad aktualnijoj temi nedostatka radne snage i načinima rješavanja ove problematike odnosno olakšavanja procesa zapošljavanja te zadržavanja kvalitetnih kadrova, kako u privatnom tako i u javnom sektoru. Dotaknut ćemo se i teme zadovoljstva korisnika kroz različite vertikale te otkriti kako uz pomoć tehnologije i specifičnih rješenja svojim korisnicima osigurati posebno iskustvo i doživljaj.

14:30 - 15:00
CASE STUDY IMPLEMENTACIJE ORACLE ODA RJEŠENJA U FRANCKU
Zlatko Barković, COMBIS
Venue: Dvorana Aqua

ODA je primjer istinskog privatnog oblaka “True Private Clouds” (TPC) koja sve češće zamjenjuje tradicionalnu infrastrukturu serveri-mreža-storage. Jednostavna instalacija, brza implementacija, jeftinije održavanje, veća sigurnost, jednostavna i brza primjena zakrpa, transparentno Oracle licenciranje, samo su neke od značajki koje smo testirali implementirajući ODA-e u kompaniji Franck. Saznajte iz prve ruke da li ODA „True Private Cloud“ zaista pobjeđuje tradicionalnu infrastrukturu.
Preuzmi predavanje

14:30 - 15:00
Lenovo rješenja za softverski definirani podatkovni centar
Haris Kulenović, Lenovo
Venue: Dvorana Riva

Lenovo Data Center Group omogućuje korisnicima veliki izbor rješenja za softverski definirani podatkovni centar. ThinkAgile proizvodi specijalizirani su za takve izvedbe i omogućuju najveću razinu upravljanja sustavom i podrške. Korisnici imaju izbor različitih mogućnosti - Nutanix, VMware vSAN i Microsoft AzureStack. Lenovo xClarity softver omogućuje integraciju nadzora sustava u cjelokupno rješenje.
Preuzmi predavanje

14:30 - 16:00
CoCo DEMO Zona
Venue: CoCo Sponsors Street

Iskoristite priliku i upoznajte se s radom naših samoposlužnih uređaja, mjenjačnice, kioska, kavomata, mobilnih blagajni. Saznajte sve prednosti koje pružaju samouslužni uređaji bez nadzora, upoznajte se s Android POS terminalima kojima Combis oblikuje slijedeću generaciju plaćanja. Budite s našim ekspertima na CoCo Demo Zoni i saznajte sve što vas zanima iz prve ruke!

15:05 - 15:35
CASE STUDY GAVRILOVIĆ: KONSOLIDACIJA INFRASTRUKTURE I POSLOVANJA
Nenad Gerić, Gavrilović, Bruno Šunjić i Kristijan Deković, COMBIS
Venue: Dvorana Delta

Saznajte kako stvoriti modernu i skalabilnu hyper-converged okolinu koja pomaže kompanijama da fleksibilnije i brže upravljaju svojim resursima! Uz to, u ovom projektu predviđena je i arhitektura za njihovo jednostavno i efikasno proširenje. Kroz studiju slučaja u Gavriloviću doznajte kako konsolidirati infrastrukturu, umanjiti administraciju i omogućiti fokus na poslovanje kroz unaprjeđenje kompletne IT infrastrukture!
Preuzmi predavanje

15:05 - 15:40
COMBIS DIGITAL WORKPLACE
Hrvoje Dunkić, COMBIS
Venue: Dvorana Aqua

Kako na najbolji način iskoristiti sve dostupne digitalne platforme i alate kako bi se postigla veća produktivnost, viša razina angažiranosti zaposlenika, zajednički rad i komunikacija, veća efikasnost automatizacijom poslovnih procesa, da bi se ostvarilo nešto što možemo nazvati digitalnim radnim mjestom? Pogledajte na ovom predavanju kako smo u Combisu povezali i iskoristili alate iz Microsoft Office 365 platforme, i izgradili naš 'Digital Workplace' portal kojim se sve ključne informacije za zaposlenike povezuju na jednom mjestu. I uz to, pruža zaposlenicima mogućnost interakcije korištenjem chatbot tehnologije. Podijelit ćemo s vama našu viziju digitalizacije, kao i iskustva iz našeg digitalnog putovanja.
Preuzmi predavanje

15:05 - 15:40
Cisco SD-WAN – Umjetnost povezivanja
Vedran Hafner, Cisco
Venue: Dvorana Riva

U današnjem svijetu možemo primijetiti promjenu i migraciju s tradicionalnog načina poslovanja. Zaposlenici su sve više mobilniji, kritične poslovne aplikacije nalaze se dijelom u cloudu, aplikacije postaju sve zahtjevnije i traže što sigurniju i kvalitetniju povezanost kako bi ispravno funkcionirale. Zbog limitirane sigurnosti, nedostatka dostupnog bandwidtha te povećane kompleksnosti implementacije i održavanja mreže tradicionalna WAN tehnologija nije u stanju adresirati zahtjeve današnjeg tržišta. Saznajte kako Cisco SD-WAN adresira ove probleme i pristupa povezanosti na drugačiji način.
Preuzmi predavanje

15:40 - 16:10
KAKO SMO DIGITALNO TRANSFORMIRALI UDALJENI PRISTUP UZ COMBIS ARA APLIKACIJU?
Mate Grbavac, COMBIS
Venue: Dvorana Delta

Borite se s realizacijom udaljenog pristupa za vaše vanjske partnere ili korisnike? Aktivacija traje od nekoliko dana do čak nekoliko tjedana, a zbog toga vam kasne projekti i planirane aktivnosti? Saznajte iz prve ruke kako smo automatizirali procedure udaljenog pristupa, povećali razinu nadzora i sigurnosti za pristup vanjskih i unutarnjih korisnika te skratili vrijeme odobravanja i aktivacije udaljenog pristupa na svega par minuta uz pomoć Combis ARA aplikacije.
Preuzmi predavanje

15:40 - 16:10
JESTE LI SIGURNI DA STE SIGURNI?
Igor Klak, COMBIS
Venue: Dvorana Aqua

Na tržištu funkcioniraju dvije vrste kompanija i organizacija. One koje već znaju da su napadnute i one koje za to još nisu saznale. Razvojem novih, sve boljih i sofisticiranijih metoda sigurnosnih napada, poslovna okruženja više nisu u mogućnosti pratiti trendove sigurnosti u IT svijetu. COMBIS vam priskače u pomoć s inovativnim Managed Security konceptom usluge koji vam omogućava da ste uvijek korak ispred malicioznih hackera. Osiguravamo rješenja, metodologiju i resurse za borbu sa cyber zlikovcima, kao sveobuhvatnu uslugu zaštite. Poslušajte kako vam možemo skinuti teret s leđa i pružiti sigurnost za vaše poslovanje i IT resurse.
Preuzmi predavanje

15:40 - 16:10
Softversko upravljanje EUC okruženja pomoću IGEL-a
Ivan Kruljac, IGEL
Venue: Dvorana Riva

Kako tvrtke mogu napraviti prelazak sa klasičnih radnih stanica na End-user computing rješenje, pomoću softversko definiranog okruženja, koje može pomoći riješiti sigurnosne izazove, istovremeno dramatično unaprijediti upravljanje te smanjiti troškove održavanja uređaja i pomoći svojim korisnicima da budu produktivniji.
Preuzmi predavanje

16:10 - 16:30
Pauza za kavu
Venue: Sponsors Street (predvorje hotela Olympia Sky)

16:30 - 17:00
MANAGEMYOPERATIONS – PLANIRAJTE, PRATITE, UPRAVLJAJTE VAŠIM OPERACIJAMA U REALNOM VREMENU
Aleksandar Radojčić, COMBIS
Venue: Dvorana Delta

Dinamika promjena na tržištu uvjetuje brze prilagodbe modela poslovanja, organizacije te dostupnosti resursa. Planiranje i predviđanje postaje sve kompleksnije, rizici nedovoljnih ili prekomjernih ljudskih, materijalnih i imovinskih kapaciteta se povećavaju, kvaliteta izvršenja pada ili prekomjerno rastu troškovi ljudskih resursa, zaliha materijala i imovine. Navedene poslovne izazove Combis je prepoznao kao priliku i razvio sustav za cjelovitu podršku operativnom upravljanju isporukama proizvoda/usluga i realizaciji projekata poslovne organizacije u realnom vremenu. Upoznajte ManageMyOperations sustav koji sve prikupljene podatke i informacije automatski analizira, prepoznaje nesuglasnosti i odstupanja od očekivanja te ih prikazuje kroz portale („Cockpite“) poslovne inteligencije u realnom vremenu.
Preuzmi predavanje

16:30 - 17:00
COMBIS EMA - NADZOR MOBILNIH UREĐAJA IZ OBLAKA
Dean Ukota, Arena Hospitality Group i Dubravko Jug, COMBIS
Venue: Dvorana Aqua

Pridružite nam se na predstavljanju nove Combisove usluge EMA za nadzor mobilnih uređaja iz Oblaka! Globalizacija i sve veća mobilnost ljudi pridonijela je zahtjevu korisnika da budu produktivni kada su u pokretu što predstavlja izazov u pogledu sigurnosti i pristupa korporativnim podacima. Poslušajte predavanje gdje ćemo predstaviti studiju slučaja kako smo pomirili korisničku potrebu za mobilnom produktivnošću i visoke sigurnosne standarde koje mandatira korporacija.
Preuzmi predavanje

16:30 - 17:00
CRM NA COMBISOV NAČIN - KLJUČNI PROCESI KOMPANIJE NA MS DYNAMICS PLATFORMI
Mirna Vlainić Maljevac i Danijel Čengija, COMBIS
Venue: Dvorana Riva

Većina vendora i implementatora CRM sustava reklamira ih kroz 360° pogled na kupca. Mi smo osim pogleda na kupca, na CRM platformi izgradili i 360° pogled na cijelo poslovanje kompanije. Osim standardnih prodajnih funkcionalnosti (kupci, prilike, ponude, ugovori, marketing), implementirali smo modul za financijsko planiranje i praćenje rezultata (integracija s ERP-om) koje nam je pružilo iznimne mogućnosti izvještavanja i analitike potrebne za upravljanje kompanijom. Saznajte kako!
Preuzmi predavanje

16:30 - 17:35
CoCo DEMO Zona
Venue: CoCo Sponsors Street

Iskoristite priliku i upoznajte se s radom naših samoposlužnih uređaja, mjenjačnice, kioska, kavomata, mobilnih blagajni. Saznajte sve prednosti koje pružaju samouslužni uređaji bez nadzora, upoznajte se s Android POS terminalima kojima Combis oblikuje slijedeću generaciju plaćanja. Budite s našim ekspertima na CoCo Demo Zoni i saznajte sve što vas zanima iz prve ruke!

17:05 - 17:35
CASE STUDY HZZ: ISPISNO RJEŠENJE PO MJERI
Roland Čop i Karlo Žerjav, HZZ i Antonija Šimić, COMBIS
Venue: Dvorana Delta

Upravljanje ispisom omogućuje tvrtkama smanjenje troška i povećanje produktivnosti, dok predvidljivi mjesečni trošak ispisa olakšava proces izrade budžeta. Osim toga, smanjuje se potreba za IT osobljem, a uštedom pri korištenju materijala i smanjenjem energetske potrošnje osigurava se i pozitivan utjecaj na održivi razvoj planete. Poslušajte iskustva iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nakon godinu dana od uvođenja ispisnog rješenja! Saznajte na koji način je u HZZ-u postignuta ušteda ispisnog budžeta, kao i optimizacija ispisnog sustava.
Preuzmi predavanje

17:05 - 17:35
ACI I NSX U MISIJI TOTALNOG SDN-A U PODATKOVNOM CENTRU
Kristijan Deković, COMBIS
Venue: Dvorana Aqua

Pomirili smo nepomirljive. Na SDN igralištu postoje dva glavna igrača – Cisco ACI i VMware NSX te općenito vlada dojam da su navedene tehnologije međusobno isključive i da je potrebno odlučiti se samo za jedno rješenje što nikako nije točno. Svaka tehnologija donosi svoje prednosti te se odlukom za samo jedno rješenje uskraćujemo za korisne prednosti drugog rješenja. Pridružite nam se na predavanju i saznajte kako izvući ono najbolje iz dva svijeta te izgraditi napredni softverski definirani podatkovni centar.
Preuzmi predavanje

17:05 - 17:35
LAST MINUTE RJEŠENJE ZA PRODAJU IZLETA!
Diana Nola Živković, COMBIS
Venue: Dvorana Riva

Kako jednostavno doći do novih prodajnih mjesta i on line prodaje za vašu ponudu izleta? Odgovor je Excursor - novo tehnološko rješenje koje omogućuje jednostavnu online i offline prodaju turističkih izleta. Sustav Excursor je izvorište podataka, mjesto iz kojeg se podaci prenose, a ujedno je i management sustav za upravljanje vašom ponudom, sa svim potrebnim funkcionalnostima kao što su npr. ponuda izleta, kalendari izleta, popunjenost kapaciteta, upravljanje wellnessom/saunom i dodatnim sadržajem hotela... Iz Excursora se generiraju podaci i prenose u prodajne aplikacije za prodaju na recepcijama hotela, ali i preko terenske prodaje pa sve do online prodaje. Sadržaj se dinamički ažurira kako turistička agencija mijenja podatke u sustavu. Saznajte kako i vi možete profitirati uz Excursor!
Preuzmi predavanje

20:00 - 00:00
Večera i party powered by Cisco
Venue: Disco club Olympia

31.5.2019.
08:00 - 09:00
CoCo Sport
Venue: Predvorje hotela Olympia

Pridružite nam se na jutarnjem sportskom 'buđenju'. Za sve sudionike koji uživaju u aktivnom jutru, pripremili smo sportske discipline za buđenje. Možete se okušati u trčanju ili vožnji bicikla. Ture vožnje biciklom i trčanja su vođene, a mjesto sastanka je registracijski pult u hotelu Olympia, u petak (31.5.) u 8:00 sati. Na povratku će vas dočekati zasluženo osvježenje. Ako želite sudjelovati u CoCo Sportu, obavezno se trebate prijaviti na registracijskom pultu najkasnije u četvrtak (30.5.) do 18 sati, pri čemu vas molimo da navedete da li biste radije trčali ili biciklirali.

09:00 - 11:00
REGISTRACIJA SUDIONIKA
Venue: Predvorje hotela Olympia

10:05 - 10:35
Case Study INA: Transformacija data centra pomoću VxBlock-a
Damir Čulig, Dell EMC, Daniel Majstorović, Leo Petričić, INA d.d. i Slobodan Kožul, COMBIS
Venue: Dvorana Delta

Implementacijom VxBlock-a INA je izabrala najbrži i najlakši način za modernizaciju svoje data centar infrastrukture. VxBlock se sastoji od komponenti vodećih tehnoloških kompanija gdje su svi elementi sustava unaprijed integrirani, konfigurirani i testirani prije isporuke. Besprijekorna integracija i jednostavnost omogućuje upravljanje sustavom kao jednim proizvodom, a ne pojedinačnim komponentama, čime se značajno ubrzava implementacija rješenja i smanjuju troškovi održavanja.
Preuzmi prezentaciju

10:05 - 10:35
PUT U CLOUD POPLOČEN JE DOBRIM NAMJERAMA
Ilija Ranogajec, COMBIS
Venue: Dvorana Aqua

Digitalna transformacija i transformacija ICT infrastrukture, uštede, operativna efikasnost, primjena novih tehnologija, fokus na poslovne primjene, plati koliko koristiš i kad koristiš … sve to mogu biti motivi za migraciju u Cloud. No, sve prednosti migracije u Cloud mogu postati i problemi ako se ne poštuju pravila igre, koja su se značajno promijenila. Detaljna analiza ICT sustava i aplikacija te učinka na poslovanje (što?), način i opcije migracije (kako?), kao i kontinuirano praćenje i optimizacija korištenih resursa kako bi trošak bio optimalan (što nakon?) – nužna su tri koraka. Na ovom ćemo predavanju pokazati metodologiju i alate koje koristimo, kao i naša iskustva iz prakse kroz sve faze putovanja u Microsoft Azure, kako isto ne bi završilo u paklu.
Preuzmi prezentaciju

10:05 - 10:35
DIGITALNA MALOPRODAJA: POS MORA BITI TOČNO TAMO GDJE JE KLIJENT
Antun Portner, COMBIS
Venue: Dvorana Riva

Maloprodajni sektor trenutačno prolazi kroz radikalnu transformaciju. Primarni uzrok tome je što digitalna tehnologija mijenja kupovne navike kupaca. POS zauzima jedinstveno mjesto u zahvatu digitalne transformacije budući da fizički proizvod koji se prenosi do potrošača ostaje i dalje krajnji rezultat, fokusirajući digitizaciju maloprodaje manje na promjenu samog proizvoda, a više na pojednostavljivanje potrošačkog iskustva. Istovremeno, bezgotovinsko plaćanje postiže značajan napredak iz razloga praktičnosti. U tijeku je revolucija u maloprodaji i kao takva je neizbježna. Ipak, postoje učinkovite „protumjere“ koje predstavljamo u uzbudljivim razvojima unutar Combisa. Počujte sve o tome!
Preuzmi prezentaciju

10:05 - 11:45
CoCo DEMO Zona
Venue: CoCo Sponsors Street

Iskoristite priliku i upoznajte se s radom naših samoposlužnih uređaja, mjenjačnice, kioska, kavomata, mobilnih blagajni. Saznajte sve prednosti koje pružaju samouslužni uređaji bez nadzora, upoznajte se s Android POS terminalima kojima Combis oblikuje slijedeću generaciju plaćanja. Budite s našim ekspertima na CoCo Demo Zoni i saznajte sve što vas zanima iz prve ruke!

10:40 - 11:10
Arhitektura usmjerena na oblak i mikroservise
Andrzej Kowalczyk, Red Hat
Venue: Dvorana Delta

Cloud native aplikacija i kontejnerizacija mijenjaju pristup developera i administratora prema njihovim trenutnim odgovornostima. Red Hat će se osvrnuti na te izazove tijekom prezentacije i objasniti kako izbjeći uobičajene zamke u budućnosti.
Preuzmi prezentaciju

10:40 - 11:10
VMware SD WAN by VeloCloud - Prednosti softverski definiranih WAN mreža
Višnja Radoš, VMware
Venue: Dvorana Aqua

VMware će predstaviti prednosti VMware SD WAN tehnologije i pokazati korisnička iskustva u smislu ušteda i veće agilnosti i efikasnosti. Kroz studije slučaja objasnit će koji su najčešći razlozi za implementaciju softverski definiranih WAN mreža kao i koji su direktni benefiti za ljude koji upravljaju njima.
Preuzmi prezentaciju

10:40 - 11:10
AMP4E: Što činiti kada prevencija nije dovoljna?
Vedran Franjić, Cisco
Venue: Dvorana Riva

Ako je tvrdnja “ne postoje 100% sigurni sustavi” točna, dolazimo do zaključka da će s vremenom naprednije 0-day prijetnje zaobići našu obranu. Postavlja se pitanje što tada činiti? Prevencija je najvažnija ali ako se dogodi da prijetnja zaobiđe obranu, u cilju nam je što prije detektirati proboj, izolirati i suzbiti širenje prijetnje kroz ostatak mreže. U ovoj sesiji razgovarat ćemo o AMP for Endpoint, Cisco rješenju za Endpoint Security, te kako AMP4E adresira gore navedene probleme, prevencije, detekcije i vidljivosti prijetnji unutar mreže.
Preuzmi prezentaciju

11:15 - 11:45
Case Study: Visoka dostupnost i produktivnost u HALMEDu uz pomoć Veeama
Gregor Ivezić, HALMED, Tomislav Loparić, Veeam i Bruno Šunjić, COMBIS
Venue: Dvorana Delta

Gomila podataka, aplikativnih zahtjeva i ideja? Kako omogućiti da se razvoj izvršava s produkcijskim podacima, a opet neovisno od produkcijske okoline? Kako da produkcijski podaci ostanu zaštićeni bez da se troše suvišni smještajni kapaciteti? Dođite i pogledajte kako koristiti Veeam ne samo za tradicionalni backup okoline nego i u svrhu unaprjeđenja poslovanja, produktivnosti i smanjenju troškova.

11:15 - 11:45
Kreirajmo našu budućnost zajedno primjenom inovativne Microsoft AZURE platforme
Tatjana Skoko. Microsoft Hrvatska d.o.o.
Venue: Dvorana Aqua

Umjetna inteligencija je vodeća tehnologija našeg vremena, koja utječe na svaku industriju i poslovanje. Zajedno, imamo priliku - i odgovornost - osnažiti digitalnu transformaciju koja ima pozitivne učinke na cijelu industriju i društvo u cjelini. Transformirajući industrijske vertikale, umjetna inteligencija može riješiti neke od najvećih društvenih izazova u područjima kao što su očuvanje zdravlja i okoliša. Donošenje inovacija ljudima koji će promijeniti svijet i potaknuti inovacije s odgovornošću, ključna su načela Microsoftove vizije AI. Kroz prezentaciju Microsoftove vizije Umjetne inteligencije, te konkretne i demo primjene, saznajte mogućnosti Microsoft AZURE platforme u području Umjetne inteligencije s ciljem stvaranja inovacije u Vašem poslovanju.
Preuzmi prezentaciju

11:15 - 11:45
Case Study ReversingLabs: Palo Alto - implementacija NextGen vatrozida
Vedran Šalamun, ReversingLabs i Luka Juss, COMBIS
Venue: Dvorana Riva

Kako doskočiti izazovima sigurnog spajanja i osiguranja infrastrukture? Implementacijom Palo Alto kao VPN koncentratora i vatrozida u podatkovnom centru, integracijom vatrozida s MFA security rješenjem te integracijom s Panorama rješenjem kako biste imali centralno mjesto za spremanje logova i izvještavanje.
Preuzmi prezentaciju

11:45 - 12:00
Pauza uz kavu
Venue: Predvorje Kongresne dvorane hotela Olympia

12:00 - 13:00
Keynote predavanje: How to be successful on the field
Pierluigi Collina
Venue: Kongresna dvorana hotela Olympia

Što je sve potrebno da (p)ostanemo najbolji u onome što radimo? Saznajte zašto su otvorenost prema promjenama i poboljšanjima presudni u poslovnom samorazvoju, zajedno sa zdravom dozom samokritičnosti, jer cilj je uvijek i u svemu isti - biti korak ispred i promatrati svaku promjenu kao priliku! Keynote predavanje savršeno će zaokružiti promišljanje o potencijalima koji su nam dostupni za realizaciju ideja. Naravno, ako ih znamo prepoznati, ako poznajemo igru i ako smo otvoreni za učenje i prilagođavanje novim uvjetima, koje uvelike diktira upravo tehnologija. Kako u nogometu, tako i u poslovanju.

13:00 - 13:30
Zatvaranje konferencije
Venue: Kongresna dvorana hotela Olympia

13:30 - 15:00
Ručak
Venue: Restoran hotela Olympia i Olympia Sky

Newsletter


Želite li primati COMBISov newsletter?
Saznati što radimo i što novo spremamo?

KOntakt


Za sve dodatne informacije vezane uz prijavu, smještaj i prijevoz kontaktirajte agenciju In Vida na e-mail adresu: combiskonferencija2019@invidaagency.com ili telefon +385 1 6184 187.
Za sva ostala pitanja vezana uz COMBIS konferenciju molimo vas da nas kontaktirate na:

ORGANIZATOR

COMBIS d.o.o.
Hektorovićeva 2
10 000 Zagreb

telefon

+385 1 3657 532