INFORMACIJE O 13. COMBIS KONFERENCIJI

Mobilna aplikacija

COMBIS je razvio besplatnu mobilnu aplikaciju koja omogućuje brz i jednostavan pregled cjelokupnog programa COMBIS konferencije, kako biste u svakoj prilici imali trenutan pristup svim informacijama o predavanjima te ostalim sadržajima koji Vas očekuju na konferenciji. Putem mobilne aplikacije bit ćete u mogućnosti koristiti i svoj jedinstveni QR (Quick Response) kod kojim se možete registrirati na samu konferenciju, kao i na svako pojedino predavanje.

Mobilna aplikacija daje Vam potrebne informacije o konferenciji, smještaju i programu. Također, osim što ćete u rasporedu moći označiti zanimljiva predavanja, putem mobilne aplikacije ćete ih moći i ocijeniti, što vas svakako pozivamo da učinite kako bismo dodatno unaprijedili sadržaj. Mobilnu aplikaciju možete preuzeti na način da otvorite preglednik Vašeg mobilnog uređaja te jednostavnim klikom na odgovarajuću ikonu, pokrenete instalaciju.

Akreditacija sudionika

Akreditacija sudionika moguća je u četvrtak, 30. svibnja, od 09:00 do 20:00 sati, i u petak, 31. svibnja, od 09:00 do 11:00 sati u predvorju hotela Olympia.

Svi prijavljeni sudionici će unaprijed e-mailom dobiti svoj QR (Quick Response) kod te će se istim moći prijaviti na registracijskom pultu COMBIS konferencije. Ponesite svoj QR kod sa sobom, bilo ispisan ili na pametnim telefonima kako biste se brže prijavili.

Prilikom prijave, uz torbu s konferencijskim materijalima, dobit ćete akreditaciju za koju vas molimo da je nosite sa sobom tijekom cijelog trajanja konferencije.

Dobrodošli na COMBIS konferenciju

Osvježenje i dobrodošlicu na COMBIS konferenciju potražite u četvrtak od 11:30 sati ispred plenarne dvorane u kojoj će se odvijati otvaranje 13. izdanja COMBIS konferencije.

Otvaranje konferencije održat će se u četvrtak u 12:00 sati u plenarnoj dvorani Olympia u hotelu Olympia.

Plenarno predavanje

Keynote predavanje održat će bivši nogometni sudac i jedna od najpoznatijih osoba na planeti Pierluigi Collina.

U svom predavanju pod nazivom 'How to be successful on the field', Collina će publici otkriti što je sve potrebno da (p)ostanemo najbolji u onome što radimo. Otvorenost prema promjenama i poboljšanjima Collina smatra presudnim u poslovnom samorazvoju, zajedno sa zdravom dozom samokritičnosti, jer cilj je uvijek i u svemu isti - biti korak ispred i promatrati svaku promjenu kao priliku.

Budući da je glavna tema Combis konferencije Going Beyond Ideas, keynote predavanje savršeno zaokružuje promišljanje o potencijalima koji su nam dostupni za realizaciju ideja. Naravno, ako ih znamo prepoznati, ako poznajemo igru i ako smo otvoreni za učenje i prilagođavanje novim uvjetima, koje uvelike diktira upravo tehnologija. Kako u nogometu, tako i u poslovanju. 

Pierluigi Collina je zapamćen po suđenju mnogih nogometnih utakmica među kojima se ističe finale Svjetskog prvenstva 2002. godine i finale Lige prvaka 1999. godine. Nakon umirovljenja Collina je vodio suce talijanske Serie A, a potom Sudački odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA). Trenutno je predsjednik Odbora za suce u Svjetskoj nogometnoj organizaciji (FIFA). Velikan nogometa Collina poznat je po inspirativnom izlaganjima ispunjenim anegdotama i životnim pričama koje obiluju humorom.

Predavanja

Program konferencije uskoro će biti dostupan na web stranicama konferencije - i za četvrtak i za petak. Moguće su eventualne izmjene u programu.

Otvaranje, plenarno predavanje te zatvaranje će se održati u plenarnoj dvorani Olympia u hotelu Olympia.

Sva predavanja će se održavati paralelno u tri konferencijske dvorane hotela Olympia Sky: Aqua, Riva i Delta.

CoCo Sponsors Street

I ovogodišnji program COMBIS konferencije dodatno smo obogatili zanimljivim sadržajem. Tako na CoCo Sponsors Streetu možete naći brojne zanimljivosti koje pripremamo zajedno s našim ovogodišnjim sponzorima. Posjetite CoCo Sponsors Street u predvorju hotela Olympia Sky.

CoCo Sport

Pridružite nam se na jutarnjem sportskom 'buđenju'. Za sve sudionike koji uživaju u aktivnom jutru, pripremili smo sportske discipline za buđenje. Možete se okušati u trčanju ili vožnji bicikla. Ture vožnje biciklom i trčanja su vođene, a mjesto sastanka je registracijski pult u hotelu Olympia, u petak (31.5.) u 8:00 sati. Na povratku će vas dočekati zasluženo osvježenje. Ako želite sudjelovati u CoCo Sportu, obavezno se trebate prijaviti na registracijskom pultu najkasnije u četvrtak (30.5.) do 18 sati, pri čemu vas molimo da navedete da li biste radije trčali ili biciklirali. 

Ispunite upitnike COMBIS konferencije i osvojite vrijedne nagrade!

Putem QR koda svaki vaš posjet predavanju bit će zabilježen te ćete tijekom svakog posjećenog predavanja primiti e-mail s kratkim upitnikom kojim ćete moći ocijeniti predavanje. Upitnicima ćete moći pristupiti i putem mobilne aplikacije. Izdvojite minutu vremena, odgovorite na upitnik nakon svakog predavanja i sudjelujte u nagradnoj igri! Sa svakim ispunjenim upitnikom povećavate svoju šansu u osvajanju nagrada!

Nagradna igra

Zadovoljstvo nam je najaviti nagradnu igru COMBIS konferencije gdje vas očekuju izuzetne nagrade. Izvlačenje dobitnika nagrada će se održati na svečanom zatvaranju konferencije. Ako dobitnik nagrade nije u dvorani, izvlačenje će se ponoviti.

U konkurenciju za osvajanje nagrada ulaze svi sudionici koji popune upitnike COMBIS konferencije. Svakim odgovorenim upitnikom rastu šanse za osvajanjem vrijednih nagrada!

Zato sudjelujte u nagradnom izvlačenju koje će se održati u petak31. svibnja na zatvaranju konferencije!

Ovogodišnje nagrade su:

  • Samsung S10+
  • Sennheiser SDW 5066: Double-sided wireless DECT headset
  • Circle by Disney powered by Palo Alto Networks
  • Liebert PSP Off Line UPS powered by Vertiv

Zatvaranje konferencije

Zatvaranje konferencije predviđeno je za petak, 31. svibnja, nakon plenarnog predavanja u plenarnoj dvorani Olympia u hotelu Olympia.

Press room

Svim akreditiranim novinarima su osigurani prostor, oprema i materijali neophodni za praćenje COMBIS konferencije. Press room se nalazi u dvorani Perla hotelu Olympia Sky.

Radno vrijeme press rooma u četvrtak je od 09:00 do 19:00 sati, a u petak 09:00 do 13:00 sati.

Press kontakt:

Štefica Grižinovec, voditeljica press centra

Tel. + 385 1 3652 658
E-mail: PR@combis.hr

NAPOMENA

COMBIS konferenciju snimat će službeni fotografi i snimatelji te novinari koji će prisustvovati na konferenciji. Sudjelovanjem na COMBIS konferenciji suglasni ste da vas se smije fotografirati i snimati, kao i da se sav materijal smije koristiti u svrhu promocije COMBIS konferencije.