INFORMACIJE O 13. COMBIS KONFERENCIJI

Akreditacija sudionika

Akreditacija sudionika moguća je u četvrtak, 30. svibnja, od 09:00 do 20:00 sati, i u petak, 31. svibnja, od 09:00 do 11:00 sati u predvorju hotela Olympia.

Svi prijavljeni sudionici će unaprijed e-mailom dobiti svoj QR (Quick Response) kod te će se istim moći prijaviti na registracijskom pultu COMBIS konferencije. Ponesite svoj QR kod sa sobom, bilo ispisan ili na pametnim telefonima kako biste se brže prijavili.

Prilikom prijave, uz torbu s konferencijskim materijalima, dobit ćete akreditaciju za koju vas molimo da je nosite sa sobom tijekom cijelog trajanja konferencije.

Dobrodošli na COMBIS konferenciju

Osvježenje i dobrodošlicu na COMBIS konferenciju potražite u četvrtak od 11:30 sati ispred plenarne dvorane u kojoj će se odvijati otvaranje 13. izdanja COMBIS konferencije.

Otvaranje konferencije održat će se u četvrtak u 12:00 sati u plenarnoj dvorani Olympia u hotelu Olympia.

Predavanja

Program konferencije uskoro će biti dostupan na web stranicama konferencije - i za četvrtak i za petak. Moguće su eventualne izmjene u programu.

Otvaranje, plenarno predavanje te zatvaranje će se održati u plenarnoj dvorani Olympia u hotelu Olympia.

Sva predavanja će se održavati paralelno u tri konferencijske dvorane hotela Olympia Sky: Aqua, Riva i Delta.

CoCo Sponsors Street

I ovogodišnji program COMBIS konferencije dodatno smo obogatili zanimljivim sadržajem. Tako na CoCo Sponsors Streetu možete naći brojne zanimljivosti koje pripremamo zajedno s našim ovogodišnjim sponzorima. Posjetite CoCo Sponsors Street u predvorju hotela Olympia Sky.

Ispunite upitnike COMBIS konferencije i osvojite vrijedne nagrade!

Putem QR koda svaki vaš posjet predavanju bit će zabilježen te ćete tijekom svakog posjećenog predavanja primiti e-mail s kratkim upitnikom kojim ćete moći ocijeniti predavanje. Upitnicima ćete moći pristupiti i putem mobilne aplikacije. Izdvojite minutu vremena, odgovorite na upitnik nakon svakog predavanja i sudjelujte u nagradnoj igri! Sa svakim ispunjenim upitnikom povećavate svoju šansu u osvajanju nagrada!

Zatvaranje konferencije

Zatvaranje konferencije predviđeno je za petak, 31. svibnja, nakon plenarnog predavanja u plenarnoj dvorani Olympia u hotelu Olympia.

Press room

Svim akreditiranim novinarima su osigurani prostor, oprema i materijali neophodni za praćenje COMBIS konferencije. Press room se nalazi u dvorani Perla hotelu Olympia Sky.

Radno vrijeme press rooma u četvrtak je od 09:00 do 19:00 sati, a u petak 09:00 do 13:00 sati.

Press kontakt:

Štefica Grižinovec, voditeljica press centra

Tel. + 385 1 3652 658
E-mail: PR@combis.hr

NAPOMENA

COMBIS konferenciju snimat će službeni fotografi i snimatelji te novinari koji će prisustvovati na konferenciji. Sudjelovanjem na COMBIS konferenciji suglasni ste da vas se smije fotografirati i snimati, kao i da se sav materijal smije koristiti u svrhu promocije COMBIS konferencije.