INFORMACIJE O SMJEŠTAJU

Smještaj

COMBIS konferencija održat će se u kompleksu Olympia u Vodicama kojeg čine međusobno povezani hoteli Olympia i Olympia Sky. Kompleks Olympia, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 30-tak metara od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog.

Otvoreni bazen, beach barovi, Olympia Life wellness centar, suvremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more i borovu šumu, kao i izvrsna gastronomska ponuda – sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia.

Olympia Sky hotel svečano je otvoren u srpnju 2017. godine. Izgrađen je u skladu s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i s brojnim pratećim sadržajima. Dio apartmana na svom balkonu ima hidromasažnu kadu.

Cijene smještaja

Sav smještaj na Combis konferenciji je rasprodan.

Cijene su izražene po osobi i odnose se na uslugu jednog noćenja s doručkom i boravišnom pristojbom. Plaćanje smještaja je isključivo prije dolaska u hotel, preko agencije In Vida.

Za sudionike COMBIS konferencije osigurali smo konferencijske cijene smještaja za dodatna noćenja, dva dana prije i jedan dan poslije konferencije.

Sva dodatna noćenja su na upit. Ljubazno molimo da kontaktirate In Vida agenciju na Combiskonferencija2019@invidaagency.com. In Vida agencija će učiniti sve kako bi se zadovoljili svi vaši zahtjevi.

Check in: 30.05.2019. od 14:00 sati.
Check out: 31.05.2018. do 11:00 sati.

U slučaju kasnije odjave iz hotela zaračunava se dnevna naknada korištenja sobe.

Hrana i piće

Doručak će za sve sudionike konferencije biti poslužen u hotelskom restoranu, a ručak i večera bit će posluženi prema programu konferencije. Između predavanja, sudionicima će ispred dvorana biti posluženi kava, čaj, osvježavajuća pića.

Parkirno mjesto

Osiguran je besplatan parking za sve posjetitelje COMBIS konferencije tijekom cijelog trajanja konferencije.

Pristup Internetu

Pristup Internetu je omogućen na čitavom prostoru kompleksa hotela. U hotelskim sobama, restoranima, dvoranama i predvorju hotela osiguran je gratis bežični pristup Internetu.

Odjava iz hotela

Odjava smještaja iz hotela predviđena je do 11:00 sati. Nakon toga se zaračunava dnevna naknada korištenja sobe.

Wellness ponuda

Svi sudionici konferencije besplatno mogu koristiti teretanu te unutarnji i vanjski bazen sa slatkom vodom u kompleksu Olympia.

Za usluge saune i masaža osiguran je popust od 20 posto.