KAKO DO COMBIS KONFERENCIJE?

COMBIS konferencija će se održati u kompleksu Olympia gdje je osiguran i smještaj za sudionike konferencije.

Načini kako možete doći na konferenciju su sljedeći:

Organiziranim prijevozom:

COMBIS je organizirao prijevoz iz Zagreba. Polazak autobusa je 30.05.2019. u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb, peron 503.* Povratak autobusa je 31.05.2019. u 15:00 sati ispred hotela Olympia, Vodice.*

*Postoji mogućnost promjene datuma i vremena polaska autobusa

Automobilom:

Ako za Vodice putujete automobilom, najbrže se stiže autocestom A1, popularnom Dalmatinom. Možete koristiti dva čvora, s obzirom da su od Vodica oba podjednako udaljena, 20-ak kilometara. Prvi je čvor Pirovac, a drugi Šibenik. Ako dolazite iz smjera Zagreba, najbolje je sići s autoceste na čvoru Pirovac, a ako dolazite iz smjera Splita, bolje je koristiti čvor Šibenik. Ako se vozite Jadranskom magistralom, onda postoji nekoliko ulaza u Vodice, a najčešće se koristi istočni ulaz.

Zrakoplovom:

Najbliža zračna luka je u Zadru - Zračna luka Zadar - Zemunik, a udaljena je 60 kilometara od Vodica.

Najbliža veća zračna luka je u Splitu, koja je od Vodica udaljena 80 kilometara.

Veselimo se Vašem dolasku!

Vodice

Vodice su grad smješten na obali Jadranskog mora u samom srcu Dalmacije. Jedinstvena ljepota Dalmacije, šum valova i miris borova koji dopiru s plaža i skrivenih uvala, živost grada i bogata raznolika turistička ponuda Vodice čine jednom od najpopularnijih destinacija.

Sami počeci nastanka Vodica vezani su uz početak gradnje crkve sv. Križa koja se nalazi kraj današnjeg hotela Punta, 1402. godine. Vodice su bile fenomen jer su izvozile pitku vodu i to sve do kraja 19. stoljeća. Razvile su se upravo na ovome mjesto zahvaljujući bunarima s bočatom vodom. Danas se na glavnom gradskom trgu mogu pronaći očuvana dva bunara kao spomen na tradiciju i stare običaje.

S obzirom na atraktivni položaj Vodica, u neposrednoj blizini se nalaze brojne privlačne lokacije koje se mogu iskoristiti za jednodnevne izlete u nacionalne parkove poput Nacionalnog parka Krka, Nacionalnog parka Kornati, parka prirode Vransko jezero ili pak izlete u Šibenik, Tribunj ili Skradin.

Vodice svojim dugim pješčanim plažama, bogatom turističko-ugostiteljskom ponudom, vrlo razvijenom kulturom, zabavnim noćnim životom te mnogobrojnim programima izleta, rekreacije i bavljenja sportom zasigurno čine turističku ponudu izuzetno kvalitetnom i prepoznatljivom.