STUDENTSKE KOTIZACIJE

Besplatne kotizacije i prijevoz za studente

Već drugu godinu zaredom, za studente željne novih ICT znanja osigurali smo besplatne kotizacije za konferenciju. U studentske kotizacije je uključeno sljedeće:

  • pristup svim predavanjima
  • stručni materijali COMBIS konferencije
  • konferencijski ručkovi
  • svečane večere
  • prijevoz iz Zagreba

Ponuda se odnosi samo na redovne studente FER-a i FOI-ja te redovne studente upisane na smjerove računarstva PMF-a, TVZ-a i Algebre, te drugih fakulteta elektrotehnike i računarstva. Dakle, dovoljno je predočiti potvrdu o redovnom studiranju i COMBIS konferencija vam je nadohvat ruke.

Hrana i piće

Hrana i piće su uključeni u kotizaciju. Tako će ručak i večera biti posluženi prema programu konferencije, a između predavanja sudionicima konferencije će ispred dvorana biti posluženi kava, čaj i osvježavajuća pića.

Smještaj

Smještaj nije uključen u kotizaciju. Smještaj možete rezervirati preko agencije MeetMe u Valamar hotelima Diamant i Crystal ili u vlastitom angažmanu. Više o smještaju saznajte ovdje.

Prijevoz

COMBIS je organizirao prijevoz iz Zagreba. Polazak autobusa je 23.05.2018. u 09:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb.* Povratak autobusa je 25.05.2018. u 15:00 sati ispred hotela Valamar Diamant, Poreč.*

*Postoji mogućnost promjene datuma i vremena polaska autobusa

KOntakt


Za sve dodatne informacije vezane uz prijavu, smještaj i prijevoz kontaktirajte agenciju MeetMe na tel: +385 1 4550 334 ili pošaljete e-mail na adresu combiskonferencija2018@meetme.hr.
Za sva ostala pitanja vezana uz COMBIS konferenciju molimo vas da nas kontaktirate na:

ORGANIZATOR

COMBIS d.o.o.
Hektorovićeva 2
10 000 Zagreb

telefon

+385 1 3657 532